Sake koolitus

Sake koolitus sobib kõigile, kes tunnevad huvi selle vana ja väärika joogi vastu.

Sake roll Jaapani kultuuris on sama suur kui veinil Euroopas. Huvitaval kombel on jaapanlased õppinud suurepärast viskit tegema, kui eurooplased alles sake kui palava pudru ümber käivad. Mida me õigupoolet sellest mitmetuhandeaastasest joogist, mille tegemiseks ja nautimiseks on vaja nii õlle- kui veinikogemusi, üldse teame?

Sommeljee Kalle Müller räägib sakekoolis selle joogi võimalustest aperitiivi, toidukõrvase, digestiivi või kokteilikomponendina. Vaatame ajalukku ja tutvume põhjalikult selle joogi valmistamisega. Kas saked on erinevad ja millepoolest? Räägime sake klassifikatsioonist, veest, riisist ja pärmist ning sake ostmisest ja hoiustamisest.
Õpime saket valima, targalt ette valmistama ja jooma (temperatuur, anumad) ning proovime erineva kvaliteediklassiga saket nii Ida kui Lääne suupistetega.

Maailmas aina populaarseimaid sakekokteile segab Manna La Roosa baarmen Brett Müller.

Koolituse käigus degusteeritakse 7 erineva kvaliteediga saket ja sakekokteile. Koolituse hinnas on ülihõrgud ja sommeljee poolt sobitatud suupisted parimateks sakeelamusteks.

HIND: 45€ / EBA Liikmele 40€
KESTUS: 4 tundi

Tasumine arve alusel, sularahas kohapeal või läbi maksekeskuse lingi.

Koolitus toimub väljakuulutatud kuupäevadel, vaata kuupäeva kalendrist.

Osalemissoov saada kool@barman.ee

NB! Koolitus toimub, kui koolitusele on registreerinud 10 inimest