Junimperium Blended Dry džinn valiti Eesti parimaks London Dry džinniks!

Junimperium Blended Dry džinn valiti Eesti parimaks London Dry džinniks!

Junimperium Blended Dry džinn valiti Eesti parimaks London Dry džinniks!

Maailma ühe mainekama džinnide maitsekonkursi World GIN Awards 2020 auhinnagalal Londonis selgusid jaanuari keskel erinevate riikide parimad džinnid erinevates kategooriates. Junimperium Blended Dry džinn auhinnati suurima osavõtuga London Dry kategoorias tiitliga BEST, mis tähendab, et tegemist on parima Eestis toodetud London Dry tüüpi džinniga.

 

 Junimperium Distillery poolt toodetud Junimperium Winter Edition džinn hinnati maitsestatud džinnide kategoorias (Flavoured Gins) HÕBEMEDALIGA ning Junimperium Summer Edition džinn sai samas kategoorias PRONKSMEDALI.

 

Junimperium Blended Dry džinn jätkab koos teiste riikide BEST tiitli võitnud džinnidega võistlemist WORLD BEST LONDON DRY tiitlile, mis tehakse teatavaks 27.veebruaril Londonis.

 

Lugupidamisega

Tarvo Jaansoo

Junimperium Distillery asutaja ja brändisaadik