Sa oled uudishimulik kohvisõber, omad algtasemel vilumust kohvi valmistamisel, kohvimasina hingeelu pakub Sulle huvi ja piima vahustamine ei ole enam julgustükk, kuid Sa sooviksid saada veel osavamaks kohvivalmistajaks?
Eesti üks parimaid kohvimeistreid, barista Helger Aava, viib läbi koolituse mille käigus saame sõbraks traditsioonilise käpamasina- ja kohviveskiga ning õpime valmistama klassikalisi kohvijooke espressost cappuccino`ni.
Koolituse teemad:
- Täiuslik espresso
- Espressopõhised kohvijoogid
- Kohvi valmistamise seadmed
- Piima vahustamine
- Latte art
Peale koolituse läbimist võid julgelt astuda järgmised sammud, et saada professionaalseks baristaks. Barista* ei ole lihtsalt amet, see on elukutse!
* Barista on kohvibaarmen, kes on spetsialiseerunud erinevate kohvijookide täiuslikule valmistamisele. Ta teab kohvist kõike – ajalugu, erinevaid kohvi valmistamise meetodeid, valdab mängleva kergusega latte art`i ja serveerib maailma parimat kohvi.
Koolitus koosneb teoreetilisest (1 akadeemiline tund) ja praktilisest (5 akadeemilist tundi) osast.
Koolitus toimub Jungenti kohvitoas, Tatari 25.
Koolitaja: Helger Aava
Kestvus: 4.5 tundi (6 akadeemilist tundi)
Hind: 90€ / EBA liikmele 80€
Aadress: Tatari 25
Koolitus viiakse läbi neljale osalejale.
Koolituse lõpus väljastatakse tunnistus.
Koolitus toimub eesti keeles.