Koolitus annab põhjaliku ülevaate tekiila ja mezcal’i ajaloost, valmistamisprotsessidest ning erinevatest joogitüüpidest. Osalejad õpivad eristama kahe joogi omadusi, saavad teadmisi nende päritolust ja tootmispiirkondadest ning tutvuvad traditsiooniliste ja kaasaegsete valmistusmeetoditega.
Koolituse praktilises osas toimub erinevate agaavipõhiste kangete jookide degusteerimine, millele järgneb ühiselt hinnangute andmine ning maitseomaduste analüüs.
Õhtu lõpetuseks valmistatakse klassikalisi kokteile, milles tulevad esile tekiila ja mezcal’i iseloomulikud maitsenüansid.
Koolitaja: Kristjan Markii
Kestus: 3 tundi (4 akadeemilist tundi)
Hind: 60 € / EBA liikmele 55 €
- Koolitus toimub eesti keeles.
-
Koolitusel osalemine on lubatud alates 18. eluaastast.
-
Koolituse lõpus väljastatakse osalejatele tunnistus.
-
Koolitus toimub juhul, kui registreerub vähemalt 10 osalejat.