Кonjak on valgetest viinamarjadest valmistatud brändi, mida toodetakse Cognac’i linnas ja maakonnas.
Konjaki segamine on tõeline kunst ja kunstnikuks on igal konjakitehasel oma keldrimeister. Valmis konjak võib koosneda isegi rohkem kui 300 konjakist, mis on segu Cognaci viinamarjapiirkondade erineva vanusega destillaatidest.
Sellel õhtul räägimegi konjaki ajaloost, viinamarjasortidest, suurepärase joogi valmistamisest, piirkondade eripäradest, konjaki vanuseklassifikatsioonidest ja paljust muust.
Koolituse käigus degusteerime 9 erinevat konjakit ja anname neile hinnangu.
Õhtu lõpetuseks valmivad klassikalised kokteilid konjakiga.
Koolitaja: Kristjan Markii
Kestvus: 3 tundi (4 akadeemilist tundi)
Hind: 60€ / EBA liikmele 55€
Koolitus toimub, kui on registreerinud 10 inimest.
Koolitusel osalemine alates 18 eluaastast.
Koolituse lõpus väljastatakse tunnistus.
Koolitus toimub eesti keeles.