Kas tead, mis teeb IPA-st IPA või mis eristab porterit ja pilsnerit?
Kui Sind huvitab õlu, selle ajalugu, maitsed ja sobivus toiduga siis see koolitus on just Sulle!
Koolituse käigus:
-
Räägime õlle mitmekesisest ajaloost ja valmistusviisidest
-
Tutvume erinevate õlletüüpide ja serveerimisviisidega
-
Degusteerime vähemalt 18 erinevat õllet nii Eestist kui mujalt maailmast
-
Õpime, kuidas hinnata õllet välimuse, aroomi ja maitse põhjal
Uus trend – õlu ja toit!
Katsetame põnevaid maitsekombinatsioone, mis avavad õllemaailma täiesti uuel tasemel.
Õlle sobitamine toiduga võib pakkuda tõelisi maitseüllatusi – veendu selles ise!
Koolitaja: Kristjan Markii
Kestus: 4 tundi (5 akadeemilist tundi)
Hind: 60 € / EBA liikmele 55 €
-
Koolitus toimub eesti keeles
-
Osalemine alates 18. eluaastast
-
Koolitus toimub, kui registreerub vähemalt 10 osalejat
-
Osalejatele väljastatakse tunnistus
Kohtade arv on piiratud – registreeru varakult!