Fookuses on Tekiila ja Mezcal!

“Tekiila, see on Mehhiko. Praktiliselt ongi tekiila ainus toode, mis võimaldab meil end tänases maailmapildis kultuurina identifitseerida.” (Carmelita Roman – tuntud tequilavabrikandi Jesús Lopez Romani lesk)

Koolitusel räägitakse tekiila ja mezcal valmistamise ajaloost, valmistamise meetoditest ning erinevatest sortidest.

Koolituse käigus degusteerime erinevaid agaavi baasil tehtud kangeid jooke ning anname neile hinnangu.

Õhtu lõpetuseks valmivad klassikalised kokteilid.

Koolitaja: Oma ala profesionaal
Kestvus: 3 tundi (4 akadeemilist tundi)
Hind: 55€ / EBA liikmele 50€ (koolitusel võimalik osaleda ka läbi Eesti Töötukassa)

Koolitus toimub, kui on registreerinud 10 inimest.
Koolitusel osalemine alates 18 eluaastast.

Koolituse lõpus väljastatakse tunnistus.
Koolitus toimub eesti keeles.

Õppekava

EBA Koolituskeskus

Masina 11, A-korpus, Tallinn
E-mail: info@barman.ee
Tel: +372 631 3788

Tegevjuht
Diana Tšistjakova
diana@barman.ee

Registreeri koolitusele:



    Millisele koolitusele soovid end registreerida?

    Tuled koolitusele koos kaaslas(t)ega?

    Makseviis:

    SOTSIAALMEEDIA